An de grație pentru Mihăești

Idei multe, muncă zi lumină, seriozitate. Cam aceastea sunt atuu-urile conducerii Comunei Mihăești, aflată în imediata apropiere e Râmnicului. Și asta se vede la tot pasul, curățenie, drumuri asfaltate și îngrijite. În plus, multe oportunități de dezvoltare a micilor afaceri. În localitate sunt crescători de capre, legumicultori care produc tone de produse. În plus, pe picioare a fost pusă o Cooperativă Agricolă de Producție destinată femeilor care provin din familii vulnerabile. Una peste alta, 2018 a fost un an foste bun pentru Mihăești.

La Mihăești te căsătorești gratis

Din prima zi a lunii martie, Comuna Mihăești beneficiază de un nou sediu al Biroului de Evidenţă a Populaţiei. Clădirea a fost ridicată și dotată cu fonduri de la Consiliul Local. În plus, din această vară în această clădire funcționează și o nouă, spațioasă și modernă sală de ședințe unde se reunesc aleșii locali ai comunei. Și, vestea cea mare a venit pentru tinerii care se decid să se căsătorească, care nu plătesc nici măcar o taxă. Altfel, lucrările de la noul sediu au fost făcute în regie proprie de Primăria Mihăești și au costat aproximativ 2 miliarde lei.

Ziua comunei, prilej de mare sărbătoare

Pentru locuitorii Comunei Mihăești Sărbătoarea Rusaliilor este un dublu prilej de sărbătoare pentru că atunci se sărbătorește și ziua localității. Pe 27 mai, în prima zi de Rusalii, oamenii din comună, dar și cei veniți din alte părți au avut parte de multe surprize. Centrul de atracție a sărbătorii a fost în satul Buleta unde în parc a avut loc un spectacol timp de zece ore. Au susținut spectacole Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Jeni Nicolau, Costel Ghinea, Marian Bădilă Eremia și alți artiști locali.

Rețeaua de gaz – completă

Mihăeștiul este una din localitățile cu un ritm accelerat de dezvoltare și modernizare. Administrația locală a atras investiții private importante, a crescut numărul celor care și-au întemeiat familii în Mihăești și care își construiesc case aici. Întreaga comună va fi în scurt timp racordată la rețeaua de gaze. Primarul Constantin Bărzăgeanu a luat măsuri ca rețeaua să fie extinsă și pe ulițele: Flămînzeanu, Văduva, Tăsăluț, Stănică, Ferma 2 și Gurișoara.

Gabi Cârjaliu