Ample lucrări de reparaţii pe drumurile care duc spre mănăstirile vâlcene

În apropierea Sărbătorilor Pascale, RAJDP Vâlcea şi Consiliul Judeţean Vâlcea vor demara în forţă reparaţii pe toate drumurile care duc spre mănăstiri şi alte obiective turistice. Nicolae Vălimăreanu, directorul RAJDP Vâlcea afirmă că prioritare după sărbători vor fi şi alte drumuri care necesită reparaţii.

“Am demarat lucrări de reparaţii asfaltice pe toate drumurile judeţene care duc spre mănăstiri şi alte obiective turistice. În ce constă aceste lucrări: semnalizare rutieră, vopsire parapet metalic, vopsire borne kilometrice şi indicatoare rutiere, asfaltare acolo unde este cazul. Trebuie să menţionez că avem o colaborare foarte bună cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care nu de puţine ori ne-a însoţit pe teren spre a afla problemele reale cu care ne confruntăm şi care nu sunt puţine. De două ori ne-a însoţit în zona Perişani, pe DN 7 D, unde drumul este reparat şi consolidat de Drumurile Naţionale. Acolo se realizează inclusiv decolmatări şi profilări şanţuri pentru ca apa să numai stea pe drum. Lucrările au început de la limita cu judeţul Argeş şi se vor termina în zona Câineni”, ne spune directorul Vălimăreanu.

Preşedintele Rădulescu a insistat şi pe lângă primari să ofere sprijinul RAJDP pentru lucrările de igienizare, de toaletare a vegetaţiei şi decolmatare a şanturilor.
Acţiunea de reparaţii asfaltice va continua şi pe celelalte drumuri din judeţul Vâlcea. (L.L.)