Alexandru Dediu vrea mai mulți bani pentru investiții

Primarul comunei vâlcene Păușești Măglași, Alexandru Dediu, speră ca pandemia să se termine în scurt timp și unitățile administrativ teritoriale să revină la cursul normal al investițiilor finalizate sau inițiate.

“S-au cheltuit mulți bani cu pandemia. Și noi am cheltuit, dar i-am drămuit, am păstrat și pentru investiții. Eu sper ca această pandemie să se termine. E nevoie ca localitățile să investească în continuare în infrastructură, mai sunt multe de făcut”, afirmă edilul.
De asemenea, Dediu speră ca mulți oameni să se vaccineze în perioada următoare, considerând că aceasta este soluția pentru rezolvarea problemelor sanitare legate de noul coronavirus: “Când eram mici, vaccinurile erau obligatorii, nimeni nu putea să spună că nu vrea. Acum este opțional, dar eu cred că vaccinul nu poate să facă rău la nimeni, așa s-au stopat multe boli periculoase. Noi suntem arondați la Râmnicu Vâlcea și le recomand oamenilor din comună să ia legătura cu medicii de familie și să se programeze cât mai repede posibil”.