ALDE VÂLCEA cheamă la raport cea mai bună organizaţie din judeţ

Toate partidele parlamentare au început organizarea internă în vederea campaniei electorale ce va avea loc în primăvară pentru alegerile europarlamentare programate a se desfăşura în luna mai.

ALDE Vâlcea a convocat joi, 10 ianuarie, Biroul Permanent Teritorial pentru prima şedinţă din acest an, iar pe ordinea de zi figurează analiza activităţii Biroului Organizaţiei Locale Oteşani.
Este o organizaţie model nu numai pentru ALDE, reprezentată de tânărul preşedinte Stelian Sasu şi colegii săi din Oteşani despre care am scris şi noi, dar şi alte publicaţii.
Stelian Sasu ne-a declarat că a pregătit un raport amplu despre aţiunile organizaţiei sale de anul trecut:
“Ştiu însă că mai avem multe de învăţat de la colegii noştri cu mai multă experienţă în administraţie şi politică, aşa că voi cere să fiu convocat şi când se va analiza activitatea birourilor organizaţiilor noastre din comune mai mari şi mai ales din oraşele din Vâlcea pentru că doresc să imnplementăm şi noi toate iniţiativele bune care pot contribui la o organizare mai eficientă şi la un scor mai bun în alegerile ce vor avea loc în acest an”. (T.G.)