Ajutați POLONIA!

Dacă turmele de migranți rup granița Poloniei și năvălesc în Europa va fi afectată întreaga Uniune Europeană.
Vor veni din ce în ce mai mulți, ne vor strica tuturor modul de viață, vor cere locuințe hrană și căldură. Ne vor da foc la biserici atunci când îi va chema Profetul lor la acțiune, vor fura, vor viola, vor cere apă caldă, apă rece, hrană, medicamente, locuințe, energie, îmbrăcăminte, apoi acces în școli, drepturi la bisericile lor, avocați. Va fi un dezastru.
Încă din Evul Mediu această țară a sprijinit granițele creștinătății și a ajutat România atunci când a fost nevoie pentru a face față asalturilor lumii musulmane. Din Evul Mediu și până mai zilele trecute când ne-a întins o mână să ne salvăm cetățenii infectați cu COVID.
Este o obligație morală față de această națiune și este o obligați legală față de un partener NATO atacat de un un dictator nebun printr-un război hibrid. Este o obligație legală față de valorile pe care ne-am angajat să le apărăm în această Uniune Europeană.
Președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit deja să-l fi sunat pe președintele Poloniei, Andrzej Duda, pentru a-i transmite că România e gata să-și sprijine partenerii strategici, în contextul în care granița de est a NATO și a UE este atacată de mii de migranți utilizați politic de dictatorul Lukaşenko.
Dar președintele nostru e ocupat cu stabilirea traseelor turistice ale viitoarelor sale concedii și cu programarea meciurilor de golf. Parlamentarii români sunt cei care trebuie să aibă inițiativa unui vot asupra unei rezoluții care să permită Guvernului și Președenției să acorde un ajutor Poloniei pentru a-și apăra granițele de invazia barbarilor. La urma urmei granița Poloniei este acum și granița noastră!
Ajutați Polonia!

Traian Guminski