Adevărul despre Monstrul din Caracal

Lipiți, aproape non stop, de ecranele televizoarelor cetățenii României aduc de două săptămâni milioane de aur patronilor de televiziuni!
Monstrul din Carcal face rating! Și aduce în același timp bani buni serviciilor din România care jefuiesc anual bugetul României. Banii sunt luați de la educație și investiție.
Lumea este mulțumită. Monstrul din Caracal oferă opoziției, dar și stăpânilor coloniei România circul. Circul de care ziceau împărații romani că nu trebuie lipsit vulgul. Trebuie să-i dai circ și pâine. Ne vor da mai mult circ și mai puțină pâine. Cine va pierde?
Va pierde populația focusată pe eveniment și incapabilă să mai fie atentă la informații cu adevărat triste precum, de exemplu, rectificarea bugetară în care se iau bani de la educație și sănătate pentru a fi oferiți președinției și serviciilor.
Sibianul de la Cotroceni își consolidează poziția pentru încă un mandat de huzur și își aigură banii necesari sutelor de deplasări inutile ale sale, ale consoartei și ale cohortei de la SPP care-l păzește.
Monstrul din Caracl nu a sfârtecat doar trupurile unor fete. El face praf direct viața a miloane de români!

Traian GUMINSKI