Adevăratul Black Friday 2020 la Super Mercato în perioada 20-27 noiembrie 2020! REDUCERI SUBSTANȚIALE ÎNTRE 20-50%

După ce a împlinit 5 ani de la primul magazin fizic din Râmnicu Vâlcea și a surprins clienții cu 20% reducere la toate produsele, lanțul de magazine Super Mercato România ne uimește din nou: organizează “Adevăratul Black Friday” în perioada 20-27 noiembrie 2020 cu reduceri substanțiale cuprinse între 20-50% la o gamă foarte variată de produse.

“Dragi clienți, pentru că în această perioadă dificilă trebuie să avem grijă unii de ceilalți, campania noastră se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, astfel, dumneavoastră și angajații nostri veți fi în deplină siguranță, nu se vor crea cozi, se va păstra distanța și toată lumea va putea să beneficieze de ofertele noastre minunate. Iar cumpărând online pe www.supermercato.ro și alegând plata cu cardul, reducem orice risc. Campania se desfășoară atât pe magazinul nostru online cât și în toate magazinele fizice din țară.
Produsele noastre de calitate ce vor avea preț redus sunt variate: multe sortimente de bere, sucuri, cafea, igienizante pentru mâini și casă, săpunuri, vinuri italiene, creme biologice, detergent, balsam, paste de dinți, parfumuri, odorizante de cameră, multe categorii de paste, sosuri, salate, conserve de ton, șervețele și multe altele.
Vă invităm cu drag în toate magazinele noastre să comparați prețurile atât înainte, în timpul cât și după campania de Black Friday pentru a vă convinge că reducerile sunt reale. Vă mulțumim pentru fidelitate și vă așteptăm cu drag!”, ne-a relatat echipa Super Mercato România.
Dacă doriți să urmăriți ofertele Super Mercato România, puteți accesa site-ul www.supermercato.ro.