Adevăratele motive pentru care trebuie distrus PSD şi guvernarea sa

În lumea politică, dar şi în cea economică se duc permanent războaie. Unele la vedere altele extrem de bine ascunse. Combatanţii luptă din greu pentru putere, pentru funcţii, pentru resurse financiare, pentru bunăstarea unor grupuri sau comunităţi, pentru supravieţuire politică uneori.

În războaie ca şi în dragoste totul este permis! Acesta este un adevăr binecunoscut, iar combatanţii folosesc un arsenal extrem de larg pentru a câştiga bătăliile: dezinformarea, presa cumpărată pentru a manipula, televiziuni, lătrăi, răspândaci, luptători hibrid pe reţele de socializare care postează minciuni şi inflamează oamenii, membri ai serviciilor secrete, subalterni, salariaţi, mită, cătuşe, procurori, judecători corupţi, politicieni şantajaţi care dau declaraţii la comandă favorabile adversarilor plus multe altele.
Dacă un partid câştigă un număr mare de voturi, de mandate, o Guvernare mai sigură asta nu înseamnă că duşmanii săi dispar. Din contră ei devin mai mulţi, mai puternici, mai înverşunaţi în a îl distruge, a-l decredibiliza, a-i sabota iniţiativele, a-i minimaliza realizările. Ei sunt duşmanii legitimi. Legitimitatea lor este dată de dreptul la supravieţuire şi de dorinţa de distrugere a celui care i-a învins. Vă mai amintiţi, domnilor din PSD, cum aţi distrus prin propagandă, decredibilizare şi atacuri în presă Partidul Creştin Democrat Ţărănesc? PNŢCD a căzut atunci pradă nu numai PSD, dar şi atacurile PNL – duşmanul tradiţional de sute de ani. Atacurile lor plus ale lui Traian Băsescu au distrus PNŢCD care nu şi-a mai revenit de atunci şi nu a mai putut intra nici măcar în Consiliile Judeţene, ce să mai vorbim de Parlament!
Acum cine sunt duşmanii legitimi ai PSD şi ce vor face ei pentru a distruge Guvernarea?

1.Partidele de opoziţie sunt principalii duşmani ai PSD şi a programului acestuia de Guvernare.
Liderii acestor partide şi parlamentarii lor vor face orice pentru a discredita Guvernul şi pentru a îi sabota programul. Este logic că mai ales PMP şi USR ar risca să nu mai intre în Parlament la alegerile viitoare dacă actualul Guvern reuşeşte să reziste 4 ani şi sa facă măcar jumătate din ce a promis în programul electoral.
Pentru liberalii alegerile de anul trecut au fost un eşec răsunător. Ei nu îşi permit ca PSD să mai crească prin o guvernare eficientă şi bună. Vor ataca disperat fiecare ministru în parte, vor încuraja mitingurile şi articolele de presă prin care parlamentarii PSD să fie hăituiţi şi discreditaţi, vor minimaliza orice realizare a Guvernului, vor folosi la greu reţelele de socializare pentru a intoxica, vor discredita inclusiv ziariştii care nu le vor lua apărarea în aceste acţiuni spunând că sunt cumpăraţi de PSD aceşti oameni nu pot înţelege că şi jurnaliştii sunt oameni şi ei vor să trăiască mai bine şi să vadă programul de guvernare pus în practică. De fapt înţeleg dar ştiu că înainte de parlamentarele viitoare vor pierde şi localele mulţi primari de ai lor candidând data viitoare din partea PSD dacă ei vor lăsa PSD să facă ce trebuie.
Tocmai de aceea au distrus acum şi Ordonanţa 9, o ordonanţă care însemna o gură de oxigen pentru administraţiile locale şi judeţene, multe din ele fiind acum în mâna unor primari liberali dar mai bine să moară de foame şi ai noştri decât să dezerteze la PSD şi-au zis liderii liberali.

2. Preşedintele Klaus Iohannis
Acest om vrea cu disperare încă un mandat de preşedinte pentru că se simte excelent la Cotroceni, dar probabil şi pentru că stăpânii lui, cei care l-au ajutat să câştige nemeritat alegerile îl mai vor acolo pe post de marionetă.
Iohannis ştie că un Guvern eficient PSD care şi-ar îndeplini obligaţiile şi angajamentele ar putea duce la o simpatie crescută a populaţiei pentru PSD, iar un lider propus de PSD pare singurul capabil să îl bată pe Iohannis ceilalţi candidaţii fiind prea slabi şi victime sigure ale maşinăriei de propagandă a celor din servicii care îl vor. Pentru Iohannis câteva mii de oameni care îngheaţă prosteşte şi manipulaţi pe străzile din ţară sunt un preţ chiar mic. Liviu Dragnea trebuie să ajungă neaparat în închisoare, iar PSD trebuie să guverneze cât mai prost. Acestea sunt două scopuri ale preşedintelui care vede în PSD un duşman legitim şi va face orice pentru a îl învinge chiar dacă înfrângerea sa ar însemna ceva mai rău pentru populaţia săracă a ţării. El nu a făcut parte niciodată din clasa asta de sărăntoci şi de înălţimea îngâmfării sale nici nu vrea să ştie cum trăiesc prostovanii.

3. Ambasadele
Câteva ambasade din ţara noastră se comportă permanent ca şi cum reprezentanţii ţărilor ar fi nişte emisari ai unui sultan care stăpâneşte România. Pentru unele ţări o guvernare PSD eficientă reprezintă un adevărat pericol. PSD a propus crearea unui Fond Suveran de Dezvoltare şi a alocat fonduri pentru dezvoltarea întreprinzătorilor privaţi tineri din ţara noastră. Adică a încurajat dezvoltarea capitalului autohton. Normal că acest lucru nu convine străinilor. Şi ambasadorul Germaniei în loc să vină şi să ne spună că la ei în Germania nu există abuzul de putere în Codul Penal, dar nu există nici încriminarea prostituţiei, iar legalizarea prostituţiei a însemnat pentru Germania sute de miliarde de euro în ultimii 25 de ani a venit şi s-a arătat extrem de îngrijorat de aşa zisul abuz guvernamental. Ca şi ambasadorul SUA ţară care vrea să împiedice avortul, să construiască un zid între ei şi Mexic.
Evident aceste ambasade nu sunt singurele care vor sabota constant orice demers economic care poate ridica puţin România. Iar românii nu trebuie să uite că Ceauşescu a fost condamnat la moarte în clipa în care noi nu mai aveam datorii, iar nebunul a declarat că de acum alţii se vor împrumuta la noi. L-au omorât şi ne-au transformat într-un popor de sclavi…

4. Multinaţionalele, băncile şi sclavii lor
Trăiesc regeşte în ţara noastră unde au salarii imense în euro şi cheltuieli reduse. Este vorba despre toţi CEO multinaţionalelor din ţara noastră şi a băncilor. Au sclavi moderni, apartamente de lux, bolizi de lux, vacanţe de vis. Şi au privilegii nemaintâlnite în alte părţi. Au mituit statul român să nu plătească cas şi cass decât pe o mică parte din salarii, s nu plătească impozite mari, să primească chiar subvenţii mai ales firmele din IT în dauna firmelor româneşti până le-au adus pe acestea la faliment.
Şi acum a venit acest ticălos Grindeanu şi i-a pus pe nemernicii ăştia să plătească taxe.
Puterea lor este atât de mare, vorbesc de puterea de manipulare încât au reuşit să spele pe creier prin sistemele lor inclusiv patroni români. Un tânăr patron din Vâlcea a cărui firmă a fost adusă aproape în pragul falimentului de aceşti rechini a ajuns să fraternizeze cu al său călău şi să strige pe străzi nedându-şi seama că face jocul exact acestor nenorociţi. Aceste multinaţionale îşi vor folosi mijloacele de influenţă pentru a decredibiliza un Guvern care le-a afectat serios veniturile liderilor lor.

Românii trebuie să ştie de ce mulţi jurnalişti de bun credinţă, care au ţinut mai mereu cu opoziţia timp de peste 25 de ani, au ajuns acum să susţină puterea.
Pentru că PSD este în mare pericol, iar eu şi alţii ca mine care nu suntem pesedişti, care nici nu vom fi, care de cele mai multe ori am votat împotriva lor, ştim că Programul lor este bun de această dată, că au oameni care vor să îl pună în aplicare şi că cei care sabotează acest Guvern o fac din interese proprii, dintr-o ticăloşie imensă în cazul celor din afară care fac pe marii democraţi cu noi în timp ce ne exploatează resursele materiale şi umane şi ne asmut unii împotriva altor. Să vă fie clar nici un străin nu vrea o Românie mare şi puternică, o Românie independentă financiar!

Traian Guminski