În această sâmbătă – “Magazinul fermecat” și „Vermine Radiante”, două spectacole frumoase pe scena Teatrului Anton Pann

Ca în fiecare sâmbătă la sediul Teatrului Anton Pann au loc câte două spectacole. Începând cu ora 11.30 cei mici se pot bucura de cele mai noi spectacole, și nu numai, lucrate cu mare drag în această vară de către actorii păpușari ai teatrului, iar de la ora 19.00 cei mari sunt așteptați, la fel, să vizioneze producții mai noi sau din alți ani, spectacole care s-au bucurat de succes.

În această sâmbătă de 11 noiembrie, de la ora 11.30, Teatrul Anton Pann le propune celor mici o poveste frumoasă, o poveste din care vor învăța că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. În “Magazinul fermecat” Tina, eroina din spectacol, din dorința de a-și însuși cea mai frumoasă jucărie din magazin, neascultătoare ca mai toți copiii, fără să-și dea seama intră într-un mare bucluc. Singurul care intuiește pericolulul în care a intrat este prietenul ei adevărat Iepurașul. Spectacolul este despre dorința omului de a vrea și a avea. Dacă ea va învăţa ceva din tot ce i se întâmplă, trecând peste multe obstacole, vom vedea în spectacol.
Mânuitori păpuși – Viorica Stamate, Marina Măgală, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristi Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea. Voci: Tina – Marina Măgală; Iepurasul, Negustorul – Valentin Ligi; Piticul Mincinos, Zâna Nopții – Lidia Stratulat; Piticul Bosumflat – Cristian Alexandrescu.


Tot în această sâmbătă de 11 noiembrie, dar începând cu ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului „Vermine Radiante”, un spectacol în care ne vom întâlni cu trei actori deja cunoscuți publicului vâlcea, iubitor de teatru: Ana Șușca, Andrei Brădean și Szász Réka. Împreună cu regizorul spectacolului, cu Botoș Balint, cei patru ne propun o piesă cu un profund mesaj social, o dramă psihologică. Jocul actorilor, din nou vă spunem, este la superlativ. Nu ai cum să nu remarci consumul excesiv de energie al lui Andrei Brădean care, ca de obicei, face un rol de zile mari. Mergeți să-i vedeți, în felul acesta o să vă convingeți de ce actori are Teatrul Anton Pann, buni domnule, foarte buni!