Accident rutier pe DN 7! Din cauza vitezei doi bărbaţi au ajuns la spital

Azi, 19 februarie a.c., în jurul orei 10.40, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 7, la km. 206 + 800 de metri.

Ajunşi la faţa la locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul unei autoutilitare, în timp ce transporta 2 metri cubi de material lemnos, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, de 31 de ani şi a pasagerului autoutilitarei, de 23 de ani, ambii din oraşul Brezoi, sat Valea lui Stan, aceştia fiind conduşi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 % mg/L alcool pur in aerul expirat, urmând a se recolta şi probe biologice de sânge.
De asemenea, poliţiştii au verificat legalitatea transportului efectuat, constatând că şoferul autoutilitarei deţinea documente legale de provenienţă şi transport material lemnos.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea procurorului de caz.