Accident rutier cu victime la Slătioara

Duminică, 19 martie a.c., în jurul orei 14.35, pe DN 67, în localitatea Slătioara, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

“Astfel, P. M., de 31 ani, din municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj, a condus un autoturism pe strada Şoseaua Veche, pe raza localităţii Slătioara, iar la pătrunderea pe DN 67, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de U C., de 30 ani, din municipiul Tg. Jiu, ce se deplasa pe DN 67 spre direcţia Rm. Vâlcea, proiectându-l în şanţul din partea stângă a drumului.
Din accident a rezultat rănirea gravă a lui C. M., de 59 ani, din municipiul Tg. Jiu, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul din Rm. Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale, rănirea uşoară a conducătorului auto U. C., diagnosticat cu contuzie hemitorace drept, a pasagerei dreapta faţă U. G., diagnosticată cu contuzie toracică, precum şi a pasagerei de pe bancheta din spate C. A., diagnosticată cu traumatism toracic, contuzie cervicală, care a fost transportată şi ea cu ambulanţa la Spitalul Rm. Vâlcea.
Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă”, se spune în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.