Lucrări de modernizare în cartierele municipiului Drăgășani

Printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional (POR), derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Primăria municipiului Drăgășani a efectuat ample lucrări de modernizare a cartierului Rahova. Scopul a fost îmbunătățirea calității vieții populației, un scop pe care primarul Nedelcu l-a urmărit încă de la început. Numai că, proiectele de amploare necesită timp, însă când sunt finalizate se vede diferența. Așa cum cetățenii din cartierul Rahova văd diferența acum, după implementarea proiectului.
Primarul Cristian Nedelcu continuă lucrările de amenajare a spațiului public în cartierele municipiului Drăgășani. În această perioadă s-a lucrat intens la amenajarea și asfaltarea parcării blocului E de pe strada Traian.
O lucrare recentă, care cu siguranță va deveni un simbol al orașului, a fost realizată în parcul central al Drăgășaniului. Este vorba despre numele orașului luminat cu leduri interioare, care se vede extrem de frumos noaptea. Literele tridimensionale vor deveni o parte din identitatea municipiului, iar numele orașului va fi promovat la diferite evenimente într-un mod mult mai atractiv.