FC Păușești Otăsău a intrat în vacanță – concluziile primarului Avan

În acest tur de campionat, FCPO a pornit cu un “handicap” destul de serios: nu a avut portar “de meserie”, Angelco Prvulovici având în continuare probleme medicale. Acesta se recuperează după operația suferită la ligamente și menisc și va de reveni între buturi din luna martie a anului viitor. Costul operație portarului de la FCPO a fost suportată de club, ca și suma necesară recuperării jucătorului: 1500 lei lunar. De asemenea, cât de curând, alți doi jucători vor ajunge “la cuțit”. Este vorba de Andrei Neagoe și Bardac, ambii cu ruptură de ligamente. Și operația celor doi va fi suportată de clubul FCPO, cei doi urmând a fi operați tot la clinica unde a fost operat Prvulovici, “Regina Maria”, Tg Mureș, de medicul Răzvan Melinte. Edi Pușcatu a revenit la Lotru Brezoi, echipă de la care acesta fusese împrumutat de FCPO.
“În iarnă vrem să aducem 5-6 jucători, care să ne permită să atacăm promovarea în Liga a 3-a, în sezonul viitor”, spune primarul de la Păușești, Cătălin Avan. De notat faptul că FCPO are CIS, CUI, are autocar personalizat, iar jucătorii au o masă asigurată după fiecare meci acasă.
Antrenorul echipei, Ovidiu Barbu a absolvit Școala de Antrenori, ca și Prvulovici, care din primăvară va antrena câteva grupe de copii la Păușești. “Vreau să mai spun că în acest tur de campionat, FCPO a cheltuit doar 20.000 de lei din bugetul local, sumă aprobată de Consiliul Local Păușești. Restul banilor au venit din contribuții private (persoane fizice și juridice). Și, chiar daca nu am prins podiumul, echipa va avea banchet de sfârșit de an”, conchide de la Păușești, Cătălin Avan. (G.C.)