Poliția în acțiune


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Rm. Vâlcea, Drăgăşani şi Călimăneşti, precum şi a posturilor de poliţie arondate, în perioada 27 – 29 noiembrie, au acţionat pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pe linia depistării transporturilor de marfă şi bunuri în regim rutier, fără documente de provenienţă, disciplinizarea participanţilor la traficul rutier, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor suspecte şi a bunurilor rezultate în urma comiterii de infracţiuni, dar şi pe linia verificării sistemelor de pază şi prevenirii a evenimentelor îndreptate împotriva patrimoniului.

Cu această ocazie, la Rm. Vâlcea şi Drăgăşani au fost controlate 374 de autovehicule, au fost legitimate 521 de persoane şi au fost aplicate 102 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.635 lei.
La Călimăneşti au fost verificate şase obiective economice asigurate cu pază şi au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 400 lei, la Legea nr. 333/2003, pentru personalul pază aflat în serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără ecuson de identificare.