Groapa din Centrul Râmnicului va fi inaugurată în luna iulie

În cursul şedinţei extraordinare de Consiliu Local ce a avut loc miercuri, 18 ianuarie, primarul Mircia Gutău i-a anunţat pe consilieri că în luna iulie va fi gata proiectul de modernizare din centrul municipiului.
“S-a schimbat dirigintele de şantier şi acum acolo este un om care stă toată ziua pe şantier ( Doamne fereşte să nu facă o pneumonie severă stând atâtea ore în frig!). Acesta m-a asigurat că pe 15 iulie lucrarea va fi definitivată ceea ce este o veste bună deoarece nimeni nu mai credea că este posibil acest lucru”, a spus primarul Gutău care şi-a mai anunţat consilierii că “bretelele” la podul de peste Olt vor costa enorm pentru că trebuie turnaţi noi stâlpi de susţinere din cauza incompetenţei fostelor administraţii care nu au insistat ca reabilitarea podului să se facă folosind grinzi care să permită ulterior ataşarea de bretele.
Primăria va mai cheltui anul acesta sume importante dintr-un buget mai mare (mai mare deoarece taxele şi impozitele au crescut ceea ce vor vedea în curând toţi râmnicenii) pe achiziţionarea unor terenuri, reabilitarea unor trotuare şi modernizarea a vreo sută de locuri de joacă.
Evident la şedinţă s-a văzut ceea ce deja se ştia. Un singur consilier local, Grigore Crăciunescu, mai este în opoziţie cu actualii edili. (T.G.)