9 elevi de la Liceul Tehnologic Forestier Rm. Vâlcea pleacă în Portugalia în cadrul unui proiect european ERASMUS+

Liceul Tehnologic Forestier Rm. Vâlcea continuă activitatea de pregătire profesională a elevilor în anul 2021 cu un nou proiect european ”Aplicații practice de reparare a motoarelor termice”, cod proiect 2020-1-RO01-KA102-078984.

Anul acesta un număr de 9 de elevi, din a X-a D, însoțiți de domnul prof. Dan Dumbrăvescu, vor participa în perioada 26 iulie-13 august la un stagiu de pregătire practică, în Lisabona, Portugalia.
“Pregătirea se face la parteneri portughezi în domeniul mecanic, iar la finalul proiectului elevii vor dobândi noi competențe profesionale în repararea motoarelor, dar și de comunicare si interrelaționare, competențe ce vor fi certificate de documente europene Mobility Pass și certificate ECVET. Aceste activități le vor permite tinerilor nostri aplicanți integrarea pe o piață a muncii într-o continuă dinamică și transformare.
În anul școlar viitor un al efectiv de 7 de elevi vor beneficia de acest proiect. Menționăm că elevii participă în mod gratuit finanțarea fiind acordată de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS+”, ne-a declarat prof. Staicu Gabriela – director al Liceului Tehnologic Forestier Rm. Vâlcea.