3000 de vâlceni l-au aplaudat pe Adi de la Vâlcea

Zilele Imnului Național au debutat foarte bine în acest an. Vineri 28 iulie, mii de vâlceni au fost prezenți la spectacolele de muzică populară, vernisaje, concertele de la Filarmonică, spectacolele de Teatru, proiecțiile de filme și competițiile sportive organizate ireproșabil de Primăria Râmnicu Vâlcea.


Seara, peste zece mii de oameni au trecut prin Parcul Zăvoi și pe Splaiul Independenței pentru a se relaxa alături de familii și prieteni. Mulți dintre aceștia au aplaudat artiștii care au cântat pe scena de lângă stadion începând cu ora 17.00.
La final peste 3000 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă, în picioare, pe cunoscutul Adi de la Vâlcea care a oferit un recital de excepție, fiind bisat de mai multe ori.
Ne bucurăm că administrația orașului l-a invitat în acest an, cunoscutul cântăreț vâlcean de manele fiind evitat, pe nedrept, mulți ani în șir de cei care organizează selecția soliștilor și trupelor care concertează de marea sărbătoare a Râmnicului.


Dacă vineri a fost folclor și manele, sâmbătă seara pe scena din Zăvoi vor concerta cunoscute trupe pop- rock din județ și din țară, capul de afiș fiind recitalul celor de la Direcția 5 . (T.G.)