300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES: 280 culegători zmeură, 20 şefi de echipă

Selecţia va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.
Durată contract: aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeură) şi aproxomativ 3-6 luni (pentru şefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.
Cerinte: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură/ experienţă recoltarea zmeurei sau în munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.
Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură (săptămâna de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru şefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.
Limbă străină: Avantaj limba engleză/ spaniolă – cunoştinţe de bază, dar nu este obligatoriu.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, tel: 0350419715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.
Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– adeverinţă medicală “apt de muncă”;
– CV EUROPASS în limba română.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

Cristiana BARBU
DIRECTOR EXECUTIV
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea