160 bătrâni vulnerabili la Dăești, identificați de administrația locală

În comuna vâlceană Dăești au fost identificate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, 543 la număr. Dintre ele, 160 sunt vulnerabile, fără posibilități de deplasare, toate primind ajutor de la conducerea administrației locale. De asemenea, persoanele care doresc să-i ajute pe bătrâni sunt rugate să se prezinte la sediul primăriei acolo unde urmează să primească instrucțiunile necesare. De asemenea, conducerea administrației locale îndeamnă la calm și la respectarea regulilor impuse de autoizolare.
“Dragi dăeșteni,
Comitetul Local pentru Situații de Urgență și conducerea Primăriei comunei Dăești, depun eforturi pentru a-i ajuta pe cetățeni să treacă mai ușor peste perioada de criză prin care trecem.
Mulțumim persoanelor cărora le-a expirat perioada de izolare și au respectat întocmai recomandările autorităților. Respect!
Avem în localitate 543 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani, dintre care 160 de persoane sunt vulnerabile, fără posibilități de deplasare, pentru care ne străduim să-i supraveghem și să le oferim ajutorul în situația actuală.
Facem apel către locuitorii comunei Dăești, să fie înțelegători și să respecte măsurile impuse de către autorități, pentru a putea colabora și a face mai ușoară situația deosebită prin care trecem.
Persoanele care doresc să-i ajute pe oamenii în vârstă și defavorizați, sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei.
Contact: – 0350. 425. 873, între orele 08:00 – 14:00;
– 0730. 010. 027;
– 0746. 981. 807.
Vă mulțumim pentru înțelegere și devotament!” – este mesajul transmis de autorități.