Apel umanitar: Un tânăr de 15 ani din Lăpuşata are nevoie de bani să se opereze

Laurentiu are nevoie de ajutorul nostru!

Este un copil cum rar ne este dat să întâlnim, un copil ce poate să zâmbească și să se bucure de viață aşa cum mulți nu reușim s-o facem. Are 15 ani, s-a născut cu parapareză spastică, locuiește în comuna Lăpuşata, judetul Vâlcea. Acum Laurentiu are nevoie de a 7-a operație și 2600€. Va fi operat de un medic rus, care vine de trei ori pe an în România. Laurențiu este programat la operație pe 12 Martie.
Familia se află într-o stare critică: mama a fost foarte afectată de faptul că Laurențiu s-a născut bolnav, anii de zbucuim şi-au pus amprenta asupra sănătății ei, o encefalită virală, făcând-o din om, neom. Practic, mama nu se mai poate ocupa de familie, tatăl a preluat grija mamei bolnave, a lui Laurențiu și a fratelui cel mic. Tatăl a muncit mulți ani în străinătate pentru a face banii necesari celor şase operații și recuperări ale lui Laurențiu. Acum că mama este bolnavă, tatăl nu mai poate merge în străinătate și se ocupă îndeaproape de tratamentele de recuperare de care are nevoie Laurențiu, cu puținii bani pe care îi au din ajutorul și pensia de handicap. Deci tatăl acum nu numai că are grijă de Laurențiu, ci și de cel de al doilea copil și de soția bolnavă, încercând s- o ajute cât de mult poate.
Prietenii familiei povestesc că cei doi au fost un cuplu exemplu, s-au iubit enorm și s-au zbătut foarte mult. Tatăl încă mai speră într-o minune și pentru soție, nu doar pentru Laurențiu.
Contul în care puteți dona este RO16CECEVL2108RON0701835, pe numele Mihai Dumitru.
Donații direct în Rm. Vâlcea, la Antoanela, numărul 0749193600.
Pentru orice amănunte sau detalii puteți să-l sunați pe tatăl lui Laurențiu la numărul de telefon 0764823111.
Haideţi să-l ajutăm pe Laurențiu!