UPDATE FOTO: Cunoscutul și îndrăgitul bucătar Gabi Vâlceanu și-a pierdut viața în accidentul de pe Vârful lui Roman

UPDATE Cunoscutul și îndragitul bucătar Gabi Vâlceanu, cel care era nelipsit de la evenimentele mondene din Rm. Vâlcea, fiind preferat pentru veselia și optimismul de care dădea dovadă, dar și pentru iscusimea de a prepara mâncărurile tradiționale, cât și pentru preparatele la proțap, este șoferul care și-a pierdut viața în accidentul de pe Vârful lui Roman. Numeroasele mesaje de condoleanțe curg pe pagina de socializare a renumitului Vâlceanu, un om deosebit:

“Dumnezeu să te ierte, unchiul Gabi Vilceanu Maestru Bucatar, ai fost un om foarte scump pentru noi toți nepoții tăi! Nu te vom uita niciodată și vei rămâne în inimile nostre toată viața! Dumnezeu să te odihnească în pace!”(Adrian Birliantu)

“Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar Gabi Vâlceanu maestru bucatar ne-a părăsit. Era un om deosebit şi atent la nevoile celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” (Mihai Ghebrea)

UPDATE Din nefericire, a fost declarat decesul conducătorului auto, în vârstă de 49 de ani din Râmnicu Vâlcea, iar cei 2 bărbați pasageri în autoutilitară au fost transportați la spital.

Accident rutier în orașul Horezu, pe Vârful lui Roman, unde sunt anunțate 3 victime. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul ce duce către vârful lui Roman, drum pietruit, conducătorul unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac. Se intervine cu o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

“Este vorba despre un microbuz transport marfă. Din cele 3 persoane, una este inconștientă, în momentul de față se execută manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J.. Cei trei bărbați: conducătorul auto în stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD” – ISU Vâlcea.