Arbusto Coffee Roasters își deschide cea de a cincea locație pe Bulevardul Dem Rădulescu in Retail Park Annabella Vâlcea
Arbusto Coffee Roasters a fost înființată în 2019 de către Daniel și Andreea Turcan prăjind artizanal cafea de specialitate, oferind clienților sortimente selecte din întreaga lume. În prezent, au dezvoltat o echipă dedicată de 30 de angajați, uniți de pasiunea pentru cafeaua de calitate.
“Suntem încântați să anunțăm deschiderea celei de-a cincea locații Arbusto, pe Bulevardul Dem Rădulescu, pe data de 1 august 2024, începând cu ora 10:00. Noua locație promite să ofere aceeași experiență de calitate cu care v-am obișnuit, într-un spațiu modern și primitor”, anunță cei doi tineri antreprenori.
“Dragi prieteni și iubitori ai cafelei,
Cu deosebită bucurie vă anunț deschiderea celei de-a cincea locații Arbusto pe Bulevardul Dem Rădulescu. Această nouă deschidere marchează un pas important în misiunea noastră de a aduce momente de relaxare și bucurie prin cafeaua noastră de calitate.
Noua locație nu este doar un spațiu unde puteți savura cele mai bune preparate de cafea, ci și un loc destinat interacțiunii și sprijinirii comunității locale. Cu fiecare locație pe care o deschidem, ne propunem să creăm locuri de muncă și să încurajăm colaborările cu afaceri locale, contribuind astfel la dezvoltarea economică și socială a zonei.
Pe parcursul zilei de deschidere, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători cu oferte speciale, degustări și demonstrații de preparare a cafelei.
Suntem recunoscători pentru sprijinul și loialitatea voastră continuă. Fără voi, această realizare nu ar fi fost posibilă. Abia așteptăm să vă primim în noua noastră locație și să continuăm să creăm împreună momente memorabile”, precizează Andreea Turcan, co-fondator Arbusto Coffee Roasters.
Povestea cafelei Arbusto
Daniel Turcan a lăsat Anglia după 20 de ani pentru a se întoarce alături de familie în Râmnicu-Vâlcea, oraşul natal, şi a deschis o cafenea, în 2020, chiar în plină criză sanitară.
„Locuiam în Marea Britanie, cu soţia mea, lucram în marketing. Vizitam foarte des Italia şi ambientul, ospitalitatea oamenilor de acolo ne-au plăcut. A fost greu deoarece am luat-o de la zero. Eu aveam pasiunea, dar nu aveam cumva experienţa în cafea şi a trebuit să mă duc în Italia, am lucrat în cafenele pe gratis să înţeleg ce înseamnă cafeaua, cum se procesează, ce paşi sunt trebuie urmaţi. Şi am văzut că trebuie foarte multă muncă“, povesteşte Daniel Turcan despre începuturile sale în domeniul cafelei, pentru ziarul financiar.ro.
„Cred că pasiunea te ţine în viaţă şi văzând clienţii cu care interacţionăm zilnic, care apreciază ceea ce facem, ne dă puterea să mergem mai departe“, conchide antreprenorul Daniel Turcan.