Primăria municipiului Drăgăşani implementează două proiecte mari

Se află în derulare două proceduri de achiziţii de valoare mare, peste 2 milioane de euro. Prima se referă la dotarea cu mobilier, echipamente materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Dragăşani. Valoarea proiectului este estimată la 1.198.098 lei plus TVA. Proiectul a prezentat interes pentru 3 agenţi economici ce au depus oferte. Conform calendarului procedurii primăria va desemna câştigătorul cel târziu luna viitoare.
A doua licitaţie este legată de un alt proiect promovat de primarul Cristian Nedelcu “Creşterea eficienţei energetice a sediului primăriei municipiului Drăgăşani”. Proiectul este finanţat prin PNRR şi are o valoare de aproape 9 milioane de lei plus TVA. Până la termenul limită s-au înscris 4 operatori economici şi aici procedura de achiziţie este pe final.
Miercuri, 23 octombrie, 2024, la ora 9.00 este programată a avea loc şedinţa de constituire a noului consiliu municipal din Drăgăşani. Consilierii aleşi în 9 iunie vor depune jurământul după care primarul Cristian Nedelcu va preda conducerea primăriei noului edil, Costinel Stoica (PNL) votat primar la aceleaşi alegeri locale din 9 iunie.
În Drăgăşani 6 formaţiuni politice au intrat în Consiliul Local format din 17 membri. Sperăm să se poată constitui o majoritate funcţională, să fie ales un viceprimar competent care să lucreze alături de primar iar municipiul să continue drumul spre dezvoltare! (T.G.)