Tipuri de pariuri pe rugby

Casele de pariuri sportive îți permit să mizezi pe o mulțime de sporturi, însă, cu toate acestea, fotbalul este de departe cel mai îndrăgit sport. Și totuși, există perioade ale anului în care fotbalul ia o scurtă pauză, perioadă în care evenimentele de fotbal sunt mult mai puține.

În astfel de momente, pariorii obișnuiesc să experimenteze, mizând și pe alte sporturi interesante. Un bun exemplu este rugby, un sport foarte interesant și spectaculos.

De altfel, pot spune despre rugby faptul că este unul dintre sporturile de top din ofertele caselor de pariuri, așa că pariurile disponibile pe un meci de rugby sunt destul de numeroase.

De aceea, în rândurile următoare am decis să iți spun care sunt cele mai importante tipuri de pariuri pe rugby.

Pariuri populare pe rugby

Atunci când descoperi un nou sport, cel mai probabil că vei opta pentru pariurile populare, deoarece acestea sunt mai ușor de înțeles.

Am aruncat o privire peste ofertele caselor de pariuri pentru a descoperi care sunt cele mai interesante pariuri ce pot fi jucate pe un astfel de eveniment, așa că ți le prezint și ție! Iată care sunt acestea:

a. Câștigător

La fel precum în majoritatea sporturilor, în rugby există posibilitatea de a miza pe echipa care va fi câștigătoare la final de meci. Acesta este de departe cel mai jucat pariu de către pasionați, din motive destul ușor de înțeles.

Pariurile de tip solist, dacă le putem numi așa, sunt foarte simplu de înțeles și de jucat, iar de aceea, ele sunt preferate de utilizatori.

De altfel, acesta este primul pariu din bogata lista pe care casele de pariuri o pun la dispozitia celor care vor sa parieze pe meciuri de rugby.

b. Handicap

Pariurile de tip handicap se bucură de multă popularitate în toate sporturile, iar rugby-ul nu face excepție! Casele de pariuri îți oferă posibilitatea de a oferi un avantaj sau un handicap uneia dintre cele două echipe, astfel încât să poți obține cote mai interesante.

Chiar dacă la o prima vedere pariurile handicap par a fi complicate, mulți jucători le folosesc. În plus, cotele sunt foarte atractive, ceea ce poate justifica popularitatea acestui pariu.

Mai mult decât atât, operatorii oferă nenumărate opțiuni de handicap, așa că există posibilitatea de a folosi varianta pe care o consideri cea mai probabilă.

c. Total puncte

În rugby nu există goluri, ci puncte, așa că la final acestea sunt numărate. Prin urmare, nu cred că miră pe nimeni faptul că în rugby există posibilitatea de a miza pe numărul total de puncte.

În funcție de evenimentul pe care mizezi, casele de pariuri îți oferă posibilitatea de a miza dacă totalul de puncte va fi peste sau sub opțiunea prezentată de ei. De exemplu, poți alege dacă vor fi peste 46.5 sau sub 46.5 de puncte pe un astfel de meci.

Sunt și evenimente pentru care se oferă mai multe opțiuni de pariere în ceea ce privește numărul de puncte, iar în acest sens statisticile se pot dovedi a fi de mare ajutor.

d. Echipa care câștigă repriza

Există pariuri pentru întregul meci, dar și pariuri care pot fi jucate la pauză, de exemplu. Mai precis, poți miza pe echipa care va câștiga prima sau a doua repriză și totodată există opțiunea de a miza pe numărul total de puncte dintr-o repriză anume.

Acest pariu se bucură, la rândul său, de destul de multă apreciere, datorită principiilor sale destul de simple.

e. Piețe pe sferturi

În final, nu trebuie să uităm de faptul că în rugby există și pariuri pe sferturi. Mai precis, poți alege să mizezi pe câștigătoarea sfertului 1 sau chiar pe numărul de puncte dintr-un anumit sfert.

Opțiunile pot fi foarte variate de la o casă de pariuri la alta. De aceea, atunci când iți propui să mizezi pe un meci de rugby, trebuie să te asiguri că operatorul ales îți oferă această posibilitate.

Mr Bit poate fi o alegere inspirată din acest punct de vedere, iar pentru a te convinge de acest lucru, citește păreri despre Mr Bit și vei găsi mai multe informații interesante.

Acesta a fost articolul nostru despre pariurile care pot fi jucate pe acest sport. Sperăm că ți-a fost de ajutor și mai ales că vei fi responsabil dacă vei miza pe astfel de meciuri.