Cum poate destabiliza o oarecare doamnă o instituție importantă din județ

Modul evaziv în care redactăm acest text este doar o măsură de precauție pentru a menaja anumite persoane nevinovate de amantlâcurile și afacerile veroase ale unei depravate cu ștaif. În niciun caz nu ne temem de un proces în care ne-ar putea atrage doamna Miha C. Mai ales că după țepele financiare date mai multor avocați cunoscuți, chiar nu știm cine ar mai reprezenta–o.
De ce totuși acordăm atenție unei amețite parvenite care și-a creat bunăstarea actuală, siguranța locului de muncă, excursiile dese în străinătate și traiul în huzur doar pe aventuri erotice calculate?
Păi, pentru că suntem în perioada de precampanie electorală, va urma o campanie, și unul din partidele importante, poate suferi pierderi de imagine din cauza unui scandal iminent.
Principalul “sponsor” al funcționarei obscure dintr-una din instituțiile statului ce aparține de Ministerul Muncii este un arhitect de 62 ani, din județul Argeș, căsătorit, tată, bunic.
Omul pur și simplu nu mai suportă ideea că amanta lui trăiește, pe ascuns și mai rar, dar trăiește, cu unul din directorii ei.
Pupăza oricum s-a culcat cu toată directorimea disponibilă, în funcție de interese, neglijându-și cu bună știință copiii și abandonându-și soțul bolnav de care a și divorțat în cele din urmă.
Dar arhitectul vrea și el să profite de campania electorală și să vină să facă scandal, circ, la locul de muncă, directorului ce a acceptat toanele duduii!
Și numai de așa ceva nu au nevoie candidații acestui partid la parlamentare!
Îi sugerăm directorului, să-i spunem P.E., să-i cumpere un sejur în Egipt, unde–i place doamnei la soare să meargă și să o trimită acolo însoțită de un alt bărbat, apoi să facă rost de poze care să ajungă la arhitect. Ne oferim să dăm noi datele de contact ale arhitectului. Este preferabil să ajungă așa o poveste la arhitect decât să ajungă arhitectul în Craiova, la soția directorului și să-i spună ce nu trebuie. Mai sunt și alte variante de a abate atenția sponsorului principal.
După alegeri recomandat ar fi ca doamna zvăpăiată să fie pusă la muncă serioasă, controlată, sancționată și mutată. Este prea periculoasă pentru mai multe persoane cu funcții publice în oraș, membre la partide diferite!

Guminski Traian

* Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.