Iluminat modern la Mihăești

Vești bune de la Mihăești. În scurt timp, oamenii din localitate, dar și cei care o tranzitează, vor beneficia de un sistem public de iluminat modern care va duce la un grad de confort sporit, dar și la scăderea considerabilă a infracționabilității și a accidentelor rutiere.

În prima fază a proiectului de iluminare se vor înlocui toate lămpile vechi de iluminat iar în a doua cor fi înlocuite lămpile pe LED care s-au deteliorat în perioada în care au fost folosite. “Avem unele lămpi pe care le montăm din nou și le înlouim pe cele vechi care au un consum mai mare și care s-au deteriorat”, spune primarul comunei, Constantin Bărzăgeanu.

Comuna beneficiază și de un sistem modern de monitorizare a consumului iluminatului stradal. O altă veste bună de la Mihăești este montarea a patru stații de încărcare electrică, după un proiect finanțat prin Agenția Fondului de Mediu. “Deja am luat certificatul de urbanism, luăm celelalte avize și emitem autorizația de construcție. Este un lucru bun, având în vedere că un plin costă zece lei și mergi cu el peste 200 de kilometric”, conchide Bărzăgeanu.