Frații Patrik și Victor Străulea au uimit la Olimpiada Internațională de aritmetică mentală

Au fost cinci ani de antrenamente și sacrificii. Dar a meritat efortul pentru micuții Patrik și Victor Străulea care au câștigat medalia de aur, respectiv argint la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Horus 9.

Frații Străulea au participat an de an la concursuri puternice, s-au călit, au căpătat experiență și reușesc să uimească. Fără ajutorul și sprijinul trainerului Carmen Bornea din cadrul centrului Smartykids Rm Vâlcea, cei mici nu ar fi reușit această performanță.

Patrik Străulea

Menționăm faptul că Patrik Străulea este absolvent al cursului integral de aritmetică mentală din cadrul SmartyKids Militari București. Patrik este elev la clasa a treia la Școala Gimnazială nr. 10 Mihai Eminescu, iar Victor la clasa pregătitoare B la aceeași școală.
Competiția a avut loc duminică, 6 octombrie, la Hotel JW Marriott din Bucureşti și la start s-au înscris peste 800 de elevi din 16 ţări – România, Bulgaria, Egipt, Armenia, Franţa, Ţările de Jos, Elveţia, SUA, Sudan, KSA, Yemen, Emiratele Arabe Unite, Algeria, Nepal, Uzbekistan şi Iordania.

Toți au participat prin prezenţă fizică şi online la cea mai aprigă competiţie de aritmetică mentală din lume între Cavalerii şi Războinicii lui Horus.

Pe 27 octombrie cei doi copii minune vor merge la Amsterdam unde vor participa la concursul Internațional Abacus Championship. Le urăm mult succes!