Mesajul Primarului Mircia Gutău transmis de administratorul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, Eusebiu Vețeleanu , la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”

Administratorul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, Eusebiu Vețeleanu, a participat astăzi, 30 septembrie 2024, la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”.
Mesajul Primarului Mircia Gutău:
“Începerea noului an universitar tinde să devină un moment de mare importanță în viața comunității locale a Râmnicului. Odată cu deschiderea, în imediata vecinătate, a filialei locale a Politehnicii București, oferta de învățământ superior a Râmnicului se va diversifica și va deveni și mai atractivă pentru tinerii absolvenți de liceu. Iar acest lucru nu poate decât să dezvolte municipiul și să-i ofere multiple posibilități de evoluție în viitor.
Universitatea „Constantin Brâncoveanu” are meritul uriaș de a fi păstrat vie, o lungă perioadă de timp, ideea unui Râmnic universitar. Și este incontestabil că absolvenții acestei instituții de învățământ superior au adus plusvaloare orașului și au contribuit la dezvoltarea sa. Iar pentru toate acestea se cuvine să le fie aduse mulțumiri tuturor profesorilor și miilor de studenți care au absolvit această universitate de-a lungul vremii!
Sunt convins că – prin competiție, dar și prin colaborare cu instituția de pe cealaltă parte a bulevardului Nicolae Bălcescu – Universitatea „Constantin Brâncoveanu” va deveni și mai puternică, va reuși să-și mențină și chiar să-și crească standardele de formare și va continua să ofere comunității locale specialiști bine pregătiți în cât mai multe domenii de actualitate. Și vă asigur că veți avea în continuare în primarul Râmnicului un partener de dialog și un sprijin pentru îndeplinirea tuturor proiectelor Dumneavoastră viitoare!
Le doresc tuturor studenților și profesorilor un an universitar plin de realizări!”