Patru ani decisivi pentru Ocnele Mari

Pentru orașul Ocnele Mari următorii patru ani sunt decisivi pentru rezolvarea in mare parte a problemelor legate de infrastructură mare. Primarul Remus Sasu a fost campion la atragerea de fonduri europene și guvernamentale în mandatul care se încheie în scurt timp și este decis să continue pe același drum.
Unul dintre obiectivele principale ale noului mandat este finalizarea planului urbanistic general, proiect extrem de important pentru comunitatea locală, având în vedere că la Ocnele Mari se construiește într-un ritm amețitor. De asemenea, până în 2028 se va finaliza modernizarea tuturor străzilor din localitatea care pe fiecare sezon estival este vizitată de un număr mare de turiști. În fine, rețelele de apă și canalizare vor trece printr-un amplu proces de modernizare, în timp ce rețeaua de gaze naturale se va extinde în punctele unde nu există acum. Sasu este conștient de potențialul turistic al zonei și caută soluții pentru amenajarea a noi parcări dar și de locuri de agrement pline de verdeață.
Cireașa de pe tort o sa fie construcția și punerea în funcțiune a Centrului Balnear Ocnele Mari, investiție care se va realiza în colaborare cu Consiliul Județean Vâlcea.