Deputatul Cristian Buican deschide lista PNL de candidaţi pentru alegerile Parlamentare

Vineri, 6 septembrie, Comitetul lărgit director al liberalilor vâlceni a avut o sedinţă de câteva ore. Şapte liberali s-au înscris într-o competiţie internă pentru a ocupa listele de candidaţi la Parlamentare.
Buletinele de vot au cuprins pe toţi cei 7, în ordine alfabetică, iar fiecare votant a trebuit să scrie un număr de la 1 la 7 în dreptul fiecărui candidat. Adică pe ce loc îl vede pe acel candidat.

În final câştigător detaşat al alegerilor a fost deputatul Cristian Buican, vicepreşedinte naţional al PNL de mai multe mandate, şi secretar al Camerei Deputaţilor de mai multe sesiuni parlamentare. El va fi aşadar pe primul loc pe lista de candidaţi ai PNL la Camera Deputaţilor.
Ceilalţi competitori mai au de trecut un baraj legat de acţiunile publice, vizibilitate rapoarte de activitate etc şi decizia finală a componenţei listelor va fi stabilită de conducerea centrală a PNL. În cadrul aceleași ședințe liberalii vâlceni au decis excluderea lui Radu Gruițoiu cu 95 de voturi și a lui Nicușor Bocșe cu 96 de voturi. (T.G.)