PSD Vâlcea, decizii importante

Vineri, 6 septembrie, s-a desfășurat ședința Biroului Permanent al Organizației Județene Vâlcea a PSD.

Ordinea de zi a fost dezbătută în forma unor proiecte de hotărâri, care privesc analiza socială, economică și politică, în contextul actual, repartizarea membrilor Biroului Permanent pe zone de responsabilitate și coordonare politică, o informare cu privire la calendarul acțiunilor pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, precum și aprobarea procedurii de depunere a candidaturilor pentru listele de la Senat și Camera Deputaților.

Biroul Permanent Județean a hotărât ca membrii de partid care vor să fie desemnați candidați din partea PSD Vâlcea pentru funcția de deputat sau senator trebuie să depună, la sediul organizației din municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Carol I nr. 30, bl. D6, sc. C, parter, în perioada 9-15 septembrie, în intervalul orar 10:00-15:00, un dosar care să conțină următoarele documente: copie act de identitate, declarație de intenție privind candidatura, cazierul judiciar și o declarație pe propria răspundere privind situația juridică actuală, o informare cu privire la activitatea desfășurată în calitate politică, administrativă sau profesională, o scurtă prezentare a proiectelor inițiate (pentru cei care sunt în prezent parlamentari) și un CV cu prezentarea, în principal, a activității administrative, politice și profesionale.

Dosarele de candidatură vor fi analizate de o comisie al cărei președinte este Constantin Rădulescu, iar membri vor fi Mircia Gutău, Ion Adrian Iliescu, Achim Daniel Băluța și Iulian Florin Ionescu.
Comisia va analiza dosarele și le va prezenta în vederea desfășurării procedurii de vot în cadrul unei ședințe de Comitet Politic Județean, care va fi organizată la o dată pe care o vom anunța ulterior.

În urma votului secret, organizația PSD Vâlcea va înainta propunerile pentru candidații la funcțiile de deputat și senator conducerii naționale a PSD, care validează aceste candidaturi.

Biroul de presă al PSD Vâlcea