Victorie pentru Iryna!

Probabil că Iryna Glibko a mai rămas o seară la Râmnicu Vâlcea, unde și-a petrecut ultimii ani de viață, pentru a își “ajuta” fostele colege la debutul în această ediție a Ligii Florilor la handbal feminin.

SCM a jucat pe propriul teren contra unei formații incommode, Dunărea Brăila și elevele lui Bent Dahl și-au droit mult o victorie în memoria fostului căpitan al echipei, plecată dintre noi la doar 34 de ani. De la aflarea veștii tragice, vâlcencele nu s-au mai putut antrena și asta s-a văzut pe teren.

Meciul a fost unul echilibrat și oaspetele au dat impresia că se pot distanța pe tabela de marcaj, profitând și de jocul slab al portărițelor SCM-ului. Dunărea a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, 19-17 dar debutul mitanului secund le-a aparținut oltencelor care după 15 minute de la reluare aveau un avans de patru goluri. La final a fost 38-35 pentru SCM Râmnicu Vâlcea, după o evoluție de excepție pentru De Jong și Maidhof, ambele cu câte zece reușite. Pentru vâlcence urmează o deplasare dificilă, la Brașov, după ce Corona le-a învins în ambele meciuri amicale disputate în această vară.

Tricoul cu numărul 23 a fost retras!

Conducerea clubului vâlcean a decis să retragă tricoul cu numărul 23, număr care a fost purtat pe teren de Iryna Glibko. Și galeria Brigada Noastră a realizat o scenografie emoționantă în memoria fostului căpitan al echipei. “Echipa noastră va juca mereu cu tine în gând! Rămas bun, căpitane”, “Victorie pentru Iryna au fost mesajele afișate de ultrașii Brigăzii Zăvoi și SCM-ului. (G.C.)