FOTO/VIDEO UPDATE: Un copil a fost găsit carbonizat într-un incendiu la Vaideeni, sat Izvoru Rece

UPDATE: Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, astăzi, 30 august, la ora 07:45, pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la o casă de locuit, în localitatea Vaideeni, sat Izvorul Rece. Echipajele de intervenție au descoperit, din nefericire, un băiețel carbonizată într-un dormitor al casei. La ora 10.15 incendiul a fost lichidat, iar cea de-a doua posibila victimă nu a fost găsită în interiorul locuinței. A ars în totalitate locuința cu suprafață de cca 80 de mp. Au fost salvate anexele din proximitatea casei (fânar, magazie etc.).

Tragedie la Vâlcea! Un incendiu a izbucnit în această dimineață de vineri, 30 august 2024, la o casă de locuit, în localitatea Vaideeni. Din spusele apelantului, în casă este posibil să fie surprinse 2 persoane, o femeie și un copil. Până la această oră, pompierii au confirmat doar o victimă.

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctelor de Lucru Horezu și Bunești, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor ISU focul se manifesta generalizat la întreaga locuință.
Se acționează cu prioritate pentru căutarea-salvarea posibilelor victime, concomitent cu operatiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului. Echipajele de intervenție au descoperit, din nefericire, o victimă, carbonizată, neidentificată, într-un dormitor al casei. Se continua acțiunile de căutare-salvare și cele de stingere a incendiului. Acțiunile de căutare-salvare continuă”, au precizat pompierii vâlceni.

Misiune în dinamică