Primăria Buneşti organizează o festivitate pentru cei mai buni elevi din localitate

Administraţia din Buneşti se pregătește să premieze elevii care au demonstrat un devotament extraordinar în anul școlar 2023-2024
Primarul localității, Viorel Radi, a anunțat că vineri, 30 august, la ora 9:30, la Căminul Cultural din Bunești, va avea loc ceremonia de acordare a premiilor pentru cei mai merituoși elevi ai Școlii Gimnaziale Bunești.
„Dragi elevi și părinți! Suntem bucuroși să vă anunțăm că, în semn de apreciere pentru efortul și dedicarea deosebită a elevilor Școlii Gimnaziale Bunești, vineri, 30 august, ora 9:30, la Căminul Cultural Bunești, va avea loc ceremonia de acordare a premiilor pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2023-2024”, a transmis primarul Radi.
În cadrul acestui eveniment, se va recompensa munca și ambiția elevilor care au obținut premiul I, II, III și mențiuni, evidențiindu-se prin perseverență și dorința de a se autodepăși. Viorel Radi a subliniat că acești elevi sunt adevărate modele pentru întreaga comunitate și merită toată recunoașterea pentru eforturile lor susținute.
„Acești elevi sunt un exemplu pentru comunitatea noastră și merită toată recunoașterea pentru munca lor susținută. Vă invităm să luați parte la această sărbătoare a succesului educațional și să-i încurajăm împreună pe tinerii noștri să continue să aspire la excelență”, a adăugat primarul. (T.G.)