În Drăgăşani mai intră 2 milioane de euro în investiţii

Primăria Drăgăşani este pe cale de a încheia licitaţiile pentru două proiecte foarte importante.
Valoarea acestora depăşeşte 2 milioane de euro iar procedurile de stabilire a societăţilor care le vor implementa a fost mai greoaie şi pentru că au prezentat interes pentru firme puternice din domeniu.
Este vorba despre proiectul : ,, Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar din Drăgăşani. Contractul estimat la 1,2 milioane de lei prevede dotarea cu mobilier a 11 săli de grădiniţă, 6 de ciclu primar,19 de gimnaziu şi 14 de liceu. Prin proiect vor mai fi dotate 3 laboratoare de informatică, 3 cabinete de asistenţă psihopedagogică şi 3 laboratoare multidisciplinare de ştiinţe.
Al doilea proiect este estimat la 8, 8 milioane de lei plus TVA şi se referă la ,, Creşterea eficienţei energetice a sediului primăriei municipiului Drăgăşani. Proiectul este finanţat prin PNRR şi a a atras atenţia unor constructori foarte buni şi cunoscuţi care s-au înscris la licitaţie. În scurt timp va fi desemnat operatorul economic câştigător. ( T.G.)