“Drumul Stațiunilor” – un proiect important pentru dezvoltarea turismului vâlcean

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, s-a aflat joi, 8 august 2024, într-o vizită de lucru în comuna Muereasca, alături de primarul Ion Ungureanu, pentru a evalua starea drumurilor care leagă această localitate de Olănești și Călimănești.

“Am constatat că DC 171, drumul care face legătura între Muereasca și Olănești, este asfaltat aproape complet, cu excepția unei porțiuni de 1,5 km pe raza comunei Muereasca.

Sunt bucuros să vă anunț că până anul viitor, Consiliul Județean Vâlcea va asigura fondurile necesare pentru a finaliza asfaltarea acestei porțiuni, facilitând astfel accesul turiștilor din Olănești spre Muereasca și Mănăstirea Frăsinei.

În plus, avem în plan să asfaltăm și drumul care leagă Muereasca de Călimănești, creând astfel o conexiune între aceste stațiuni turistice de renume: Băile Govora, Băile Olănești și Călimănești.

Ne dorim ca acest traseu să fie cunoscut sub denumirea de “Drumul Stațiunilor”, subliniind astfel importanța sa pentru dezvoltarea turismului județean.

Am pariat pe turism, iar acest nou proiect este un pas important pentru a îmbunătăți infrastructura județului și pentru a facilita accesul turiștilor către aceste stațiuni vâlcene”, a precizat președintele CJ Constantin Rădulescu.