La Vlădești – iluminat stradal modern

Siguranța cetățenilor, a turiștilor dar și a celor care tranzitează comuna a fost și rămâne o prioritate pentru conducerea administrativă a Comunei Vlădești.
Primarul Adrian Cosac a căutat în permanență surse de finanțare pentru înlocuirea becurilor iluminatului stradal și pentru extinderea sistemului, având în vedere că în localitatea aflată în apropierea Râmnicului se construiesc în permanență noi proprietăți. Astfel, în luna iunie a început o nouă etapă, a patra, de modernizare a iluminatul stradal.
În scurt timp se va termina montarea a încă 300 de lămpi moderne cu LED care au darul de a spori confortul cetățenilor, dar și de economie substanțială a costurilor legate de energia electrică, reducere de care va beneficia bugetul local. Finanțarea este asigurată prin Agenția Fondului de Mediu. La Vlădești s-au montat până acum peste 1000 de LED-uri moderne, în toate punctele cheie ale comunei. Nici lămpile care au fost înlocuite nu ajung la coșul de gunoi, ele urmând să fie relocate pe toate străzile lăturalnice ale satelor din Păușești-Măglași.