Consiliul Județean Vâlcea alocă bani pentru refacerea sediului primăriei de la Voicești! Constantin Rădulescu se întâlnește cu Marcel Ciolacu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu trage un semnal de alarmă și își exprimă nemulțumirea pentru modul în care sunt tratate la nivel guvernamental o parte a primăriilor din județ.

“Îmi exprim nemulțumirea pentru faptul că de ani de zile primăriilor din Județul Vâlcea nici măcar un guvern nu le-a mai alocat bani pentru remedierea efectelor calamităților naturale. Voi avea o întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu și am totală încredere că vom rezolva problemele. Îi voi transmite toate preocupările și îngrijorările noastre Sunt convins că o să găsească soluții, așa cum face de fiecare data dar guvernul trebuie să se gândească să aloce bani pentru rezolvarea acestor probleme legate de calamități. Vă dau un simplu exemplu. A fost o vijelie puternică și primăria de la Voicești a rămas fără acoperiș. Au rămas fără jumătate din clădire și cât se poate aștepta în acest caz? Din sărăcia noastră am alocat 250.000 de lei pentru a remedia problema, nu aveam ce face, plouă pe documente, pe arhivă. Necesarul pentru remedierea problemelor legate de calamități este uriaș, sute de miliarde, ne apropiem de mia de miliarde. Actele vin și la noi dar în primul rând la Prefectura Vâlcea. Sunt situații grave unde trebuie să se intervină urgent. Nu mai spun c ear trebui să facă Compania Națională de Drumuri la Călimănești, la Horezu și așa mai departe. De la această companie aștept și acum avizul pentru sensul giratoriu de la Popești pe care ne-am gospodărit să-l facem tot cu bănuți de la Consiliul Județean Vâlcea. Ei au răspunsurile pregătite pentru toate solicitările noastre, partea proastă este că noi nu mai avem răbdare. Oamenii nu mai au răbdare. De asta și luăm din sacul aproape gol de la CJ să-I ajutăm pe oameni”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.