Ce a făcut deputatul Eugen Neaţă de ziua lui

În 11 iunie, în fiecare din ultimi cred 8-9 ani, îl sun pe deputatul Eugen Neaţă pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naştere. Recunosc că nu este un gest pe care-l fac cu toţi politicienii, preferând de obicei să-i felicit prin mesaje pe telefon sau pe reţele sociale. La Eugen Neaţă sunt însă mereu şi curios să-i aud vocea şi planurile pentru această zi.
Marţi, 11 iunie 2024, îl sun la miezul zilei. Nu ştiu unde este, dar în Ostroveni este o caniculă totală. Aflu de la deputat că şi pe drumul spre Camera Deputaţilor este la fel.
Îmi spune că are o zi plină, având planificate mai multe întâniri şi discuţii cu colegi din Parlament, că-şi va aniversa ziua cu familia peste câteva zile şi că într-un fel a simţit că a primit o mulţime de cadouri de ziua lui anticipat, duminică seara când prietenul său Mircia Gutău a câştigat alegerile şi majoritatea în consiliul municipal, şi când toţi primarii, ce i-a susținut în eforturile lor de a face bine comunităţilor, au câştigat alegerile.
Preşedintele Constantin Rădulescu a obţinut o victorie clară în alegeri, un număr mare de consilieri judeţeni, şi mai multe mandate de primari decât la alegerile trecute , deci, din punct de vedere al votului politic, deputatul Neaţă spune că PSD va câştiga şi în toamnă minim acelaşi număr de mandate pentru Parlament în Vâlcea ca cele pe care le are, şi acest lucru certifică munca sa şi a colegilor săi.
La mulţi ani, domnule deputat, fie să aveţi parte de cadourile care vă bucură şi pe care le meritaţi, nu doar acum în iunie, dar şi în iarnă de Crăciun!

Traian GUMINSKI