Comuna Mihăeşti atrage noi investitori privaţi

Comunele Mihăeşti şi Budeşti au cunoscut o creştere constantă a investiţiilor şi a populaţiei în ultimii ani urmând un trend ascendent legat de urbanizare. Ambele localităţi atrag prin căile de acces şi prin organizarea administrativă.
Constantin Bârzăgeanu spune că Mihăeştiul are o populaţie mult mai mare decât cea din acte deoarece mulţi din cei care şi-au făcut case aici şi locuiesc aproape permanent în comună şi-au păstrat în acte domiciliul din oraş.
În curând doi noi agenţi economici îşi vor deschide puncte de lucru în localitate şi se vor alătura celor deja peste 200 de agenţi economici care desfăşoară activităţi în Mihăeşti oferind localnicilor locuri de muncă şi administraţiei locale venituri la bugetul local.
Primăria a investit mult în sănătate şi învăţământ dar a evitat să bage bani în piste de biciclete, amenajări trotuare şi unele căi de acces deoarece aşteaptă să fie realizată canalizarea urmând ca apoi să desfăşoare un plan amplu de amenajare urbanizată a arterelor stradale şi pietonale. (T.G)