Specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială și estetică facială vă așteaptă la Centrul de Implantologie Rm. Vâlcea, unde veți avea parte de cele mai moderne proceduri și tratamente
Profesionalismul, atenţia faţă de pacienţi, tarifele accesibile, raportul calitate-preţ sunt ingredientele de bază ce caracterizează specialiștii care au deschis Centrul de Implantologie Rm. Vâlcea Chirurgie Orală și Maxilo-Facială Estetică Facială. Cei trei medici inimoși își iubesc meseria pe care o practică și dau totul ca pacienții care calcă pragul Centrului aflat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 26 din Rm. Vâlcea să fie mulțumiți și să plece cu zâmbetul pe buze.
Specialiști de înaltă clasă
Doctorul Laura Grigore este licențiată în Medicina Dentară și Medicină Generală și este membru afiliat European Association of Maxillo Facial Surgery și IMCAS (International Master Course on Aging Science). Este
doctor în științe medicale, doctor în Medicină lucrare de doctorat “Traumă facială”.
Are la activ multiple participări la congrese și cursuri de estetică facială în țară și străinătate. Lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu la secția de Chirurgie Orală și Maxilo Facială. Beneficiază de experiență în domeniul traumatologiei, infecțiilor, chirurgiei estetice de la nivelul feței și gâtului.
Doctorul Bogdan Petrașcu este licențiat în Medicina Dentară și Medicină Generală și membru afiliat European Association of Maxillo Facial Surgery. Este doctorand în cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu- “Reducerea prin IMM vs osteosinteză cu miniplacute de titan a fracturilor de mandibulă”. Are multiple participări la congrese și cursuri de chirurgie orală și maxilo facială și implantologie. Lucrează la Secția Chirurgie Orală și Maxilo Facială în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. De asemenea, doctorul Petrașcu este asistent universitar la Facultatea de Medicină Sibiu.
Echipa de la Centrul de Implantologie Râmnicu Vâlcea este completată de doctorul Elena Alina Băciucă, medic dentist generalist, absolventă a Facultății de Medicină Victor Papilian din Sibiu.Practica sa este axată pe stomatologie restaurativă, estetica dentară și protetică. Din dorința de perfecționare, dr. Băciucă Alina a participat la cursuri si traininguri pentru a oferi cele mai bune tratamente adaptate fiecărui pacient în parte.
Vă doriți o dantură fără probleme? Puteți apela cu încredere la dr. Elena Alina Băciucă. De implanturile de înaltă calitate se ocupă dr. Bogdan Petrașcu, care ne explică într-un scurt interviu în ce constă inserția implanturilor dentare fără durere cu anestezice de ultimă generație.
Inserția implanturilor dentare fără durere cu anestezice de ultimă generație
Doctorul Bogdan Petrașcu ne explică în ce constă inserția unui implant dentar și răspunde la întrebările pacienților referitoare la riscuri sau durata unei proceduri.
Rep.: – Domnule doctor, ce presupune specializarea pe care o aveți?
B. P.: – Este o specialitate complexă care necesită de fapt o dublă specializare, în medicină dentară și medicină generală și un stagiu de pregătire în rezidențiat de cinci ani.
Rep.: – Cu ce se ocupă ea?
B.P.: – Specializarea de chirurgia orală și maxilo-facială se ocupă cu tratarea fracturilor de la nivelul feței, mandibulei și maxilarului, cu patologia infecțioasă și tumorile de la nivelul capului și gâtului. De asemenea, ne ocupăm cu inserția implanturilor dentare, cu diverse adiții osoase.
Rep.: – Cât de dureroasă este o astfel de procedură?
B.P.: – Adesea pacienții mă întreabă dacă inserția implanturilor dentare este dureroasă. Nu este dureroasă pentru că folosim anestezice locale de ultimă generație. Le spun pacienților, însă, că a doua zi după procedură este normal să apară o mică durere, eventual un edem sau o învinețire, nu trebuie să ne speriem, este vorba despre o intervenție chirurgicală. Durerea cedează la medicamentele pe care noi le prescriem și ea va dispărea complet în câteva zile.
Rep.: – Cât durează aceste proceduri?
B.P.: – Durata unei astfel de proceduri durează în medie 15 minute. Este un procedeu simplu și predictibil și prezintă anumite contraindicații absolute și contraindicații relative.
Rep.: – Care este durata de viață a unui implant?
B.P.: – În chirurgie eu sunt adeptul principiului că nu se pot da garanții pentru că lucrăm pe organismul uman, iar omul nu este un robot. Un tratament corect efectuat și cu indicații corecte un astfel de implant poate dura mai mult ca viața pacientului.
Rep.: – Trebuie spus că un implant dentar nu este tocmai ieftin… De ce se ajunge la costuri relativ mari?
B.P.: – Da, este o altă întrebare pe care o pun mulți pacienți. Costurile sunt mari pentru că avem parte de costuri de producție foarte mari. Tehnologia la care s-a ajuns la nivel mondial a atins un nivel foarte înalt.
Rep.: – Contează vârsta pacienților?
B.P.: – Sunt pacienți cu o vârstă mai mare care mă întreabă dacă pot și ei beneficia de un implant dentar. Oricine poate beneficia, această procedură nu are legătură cu vârsta, nu are o astfel de contraindicație.
Rep.: – Ca o concluzie, recomandați acest tratament cu implanturi dentare?
B.P.: – Sută la sută în recomand. Este un tratament comod și foarte bun. Ca o concluzie, este un tratament care va ridica mult calitatea vieții.
Rep.: – Vă mulțumesc!
Tratamente de estetică facială pentru doamne și domni
Pentru a obține un look atrăgător, puteți apela la dr. Grigorie Laura, unde puteți beneficia de multiple proceduri de estetică facială.
Una dintre cele mai solicitate este “Lip augmentation” care presupune mărirea buzelor și care creează buze mai pline și reduce ridurile fine din jurul gurii. Buzele pot fi injectate cu colagen sau cu grăsime transferată dintr-un alt loc din corpul pacientului. Atât colagenul lichid, cât și grăsimea sunt absorbite și sunt necesare tratamente repetate pentru a menține rezultatele.
De asemenea, specialiștii de la cabinet vă pot oferi ștergerea ridurilor de expresie, elevația umplerii pomeților care poate fi o alternativă minim invazivă la liftingul facial, blefaroplastie, dar și alte proceduri la cererea și după consultarea atentă a pacienților, sub atenta îndrumare a dr. Laura Grigorie.
“În ultimele două decenii, estetica facială a fost domeniul care a beneficiat de cel mai mare interes, atât din partea oamenilor obișnuiți, din partea vedetelor, cât și a oamenilor de știință, care au depus efortul necesar și toate resursele pentru a asigura o continuă dezvoltare și un progres perpetuu al acestei ramuri a medicinei pe tot globul. Îmbătrânirea este accentuată de factori multipli: stil de viață (stres, fumat, alcool), condiții meteorologice nefavorabile (temperaturi extreme, atât reci, cât și calde), poluare, radiatții ultraviolete, fiind consecința a două procese strâns legate: îmbătrânirea de tip extrinsec (fotoîmbătrânirea) și de tip intrinsec (datorată înaintării în vârstă), având predispoziție genetică.
În jurul vârstei de 30 de ani apar:
•ușoare depigmentări cutanate, pete solare;
•un surplus de piele, în zona superioară a pleoapelor;
•riduri fine în zonele laterale ale orbitelor;
•adâncirea șanțurilor nazo-labiale;
•riduri glabelare.
În jurul vârstei de 40 de ani apar:
• accentuarea ridurilor nazo-labiale;
• adâncirea ridurilor glabelare;
• riduri ale frunții;
• accentuarea celorlalte riduri.
La 50 de ani apar :
• scăderea accentuată a elasticitășii pielii și a fermității conturului;
• pete cutanate hiperpigmentate;
• riduri la nivelul gâtului;
• coborârea vârfului nasului;
• creșterea sensibilității tenului;
• aspectul uscat al epidermei.
După 60 de ani :
• pielea este mult mai subțire;
• tenul este mult mai fragil;
• scade cantitatea de țesut adipos în regiunea temporală și orală;
• apar riduri profunde cu multiple localizări”, precizează dr. Laura Grigorie.
Pentru programări: 0758379347
Bld. Tudor Vladimirescu nr. 26, Rm Vâlcea