7 avantaje ale pernelor de calitate superioară

Somnul este foarte important pentru tine. Ai nevoie de un anumit număr de ore pe zi şi de o calitate bună a somnului. Pentru a putea să te odihneşti corect, trebuie să ai o pernă bună, care să te ajute să te simţi bine în orice poziţie a corpului. De asemenea, este bine să ai o saltea care să îţi susţină bine coloana şi o pilotă care să îţi permită să ai o temperatură potrivită.

Pernele de la SomnArt sunt construite cu grijă şi cu atenţie pentru ca tu să ai un somn bun, într-o poziţie confortabilă. Calitatea se vede prin materialele utilizate şi prin modul de realizare, cu atenţie la fiecare detaliu. Pentru a vedea informaţiile legate de pernele cu puf şi pene de gâscă, poţi accesa site-ul Somnart.ro.

Iată principalele 7 avantaje ale pernelor de calitate:

1. O pernă din puf de gâscă este perfectă pentru un somn de calitate
O pernă din puf şi pene de gâscă este perfectă pentru tine dacă vrei să ai un somn de calitate. Datorită acestui tip de umplutură, poţi să te bucuri de o poziţie anatomică şi de o relaxare a muşchilor gâtului. Vei putea să dormi cu plăcere întreaga noapte dacă alegi să cumperi perne cu umplutură din pene şi puf de gâscă. Poţi alege să dăruieşti acest tip de pernă persoanelor din familia ta, pentru a le ajuta să se odihnească şi să se relaxeze.

2. Perna de calitate are materiale perfecte pentru pielea ta
Materialul din care este realizată perna, este unul important. Astfel, dacă foloseşti pernă din bumbac de calitate, o să ai posibilitatea de a avea grijă de tenul tău. Pielea are nevoie de anumite tipuri de materiale atent selecţionate şi care să fie ca o protecţie pentru folosirea pe termen lung.

La SomnArt ai parte de certificare specifică pentru pernele din puf de gâscă. Astfel, o să te bucuri de certificarera OEKO-TEX 100, care este legată de testarea pentru materialele care sunt prietenoase cu pielea ta. Alte certificări importante sunt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Toate acestea îţi oferă o garanţie a calităţii superioare a construcţiei şi materialelor alese.

3. Pernele de la SomnArt au diverse dimensiuni, care să se potrivească nevoilor tale
Poţi alege mai multe tipuri de mărimi, care se vor potrivi pentru dimensiunile patului sau pentru preferinţele tale personale. Poţi decide să suprapui pernele în timpul zilei pentru decor şi să foloseşti o pernă de o dimensiune potrivită ţie în timpul serii. Cumpără pernele din puf de gâscă pentru a avea un confort ridicat în timpul somnului din fiecare seară.

4. Dacă îngrijeşti corect pernele şi dacă le aeriseşti la timp, vei avea un somn odihnitor în fiecare zi
Este foarte important modul de întreţinere al pernelor pe care le foloseşti. Ele trebuie să fie curăţate şi aerisite săptămânal pentru o bună îngrijire. Dacă vei face acest lucru, vei putea avea beneficii mari ale păstrării aspectului acestora şi modului de folosire. Trebuie să foloseşti o faţă de pernă şi să o schimbi des pentru a îndepărta posibilitatea de a fi în contact cu acarieni şi alţi microbi existenţi.

5. O pernă potrivită te ajută să dormi în orice poziţie
Pernele de calitate sunt construite perfect pentru tine, astfel încât să poţi dormi în orice tip de poziţie. Alege perna potrivită pentru modul în care te odihneşti. Cumpără de la SomnArt pernele special realizate pentru a te ajuta să dormi pe burtă sau într-o parte.

6. O pernă de calitate absoarbe umezeala
Dacă ai o pernă de calitate, nu o să simţi umezeala care apare în mod natural în timpul somnului. Astfel, perna ta o să absoarbă în mod automat umezeala şi o să ai o senzaţie de confort pentru toată perioada somnului tău.

7. În cadrul pernei de calitate ai ventilaţie naturală
O pernă de calitate are capacitatea de a avea ventilaţie naturală şi de a te face să te simţi bine atunci când dormi. Cumpără pernele de la SomnArt din pene şi puf de gâscă pentru a beneficia de acest avantaj. O să poţi aerisi suplimentar perna în fiecare săptămână, însă aceasta are posibilitatea de a-şi menţine proprietăţi prin însuşi modul de construcţie.

Sursa foto unsplash.com
℗Articol publicitar