Cum va fi “executat” la comandă directorul George Mihăilescu de la Direcţia Silvică Vâlcea

La Direcţia Silvică Vâlcea se efectuează un control în perioada 13 iulie-24 iulie, ordonat de Directorul General al Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA. Controlul a fost cerut insistent de mai mulţi liberali vâlceni care vor să-l detroneze pe actualul director din Vâlcea, George Mihăilescu, un adevărat profesionist şi un om integru pe care nişte cozi de topor ale celui care îi vrea locul îl denigrează prin anonime trimise la minister.

Minister controlat acum de liberali care oricum nu-l au la inimă pe inginerul Mihăilescu, cel care prin profesionalismul său a creat o imagine foarte bună PSD Vâlcea ani de zile în care a fost membru activ şi consilier judeţean.
Publicăm în continuare două documente pentru a remarca tehnica liberală de execuţii ale profesioniştilor din diverse sisteme.
Primul document este o reclamaţie anonimă, compusă în prag de seară, într-o comună montană, de un om extrem de frustrat care aproape că i-a sufocat pe deputatul Cristain Buican, pe ministrul de resort şi pe tot felul de directori de la Bucureşti cu rugămintea de a fi promovat în locul lui Mihăilescu.

Al doilea document este ordinul, care chipurile vine ca răspuns la primul, ce stipulează controlul.

Pe surse, ştim că cei care vin să facă această mascaradă de verificare au ordine clare de a-l îngropa pe George Mihăilescu în vini inventate dar ce trebuie bine ambalate în cuvinte pentru a justifica măsura destituirii sale.
Îi dorim mult succes domnului director Mihăilescu deşi avem convingerea că sentinţa a fost deja stabilită înaintea ,, procesului,, care este doar formal.
Traian Guminski