Spectacolul ”Emisie-Titanic Vals” se joacă cu săli arhipline! Sâmbătă, 13 mai, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann

E îmbucurător faptul când vezi lumea că vine la teatru. Vestea despre cel mai nou spectacol al Teatrului Anton Pann- „Emisie: Titanic Vals”, ca fiind un spectacol foarte bun, s-a răspândit foarte repede. De la premieră, eveniment care a avut loc la începutul lunii martie, spectacolul s-a jucat cu săli arhipline.

Actorii distribuiți în spectacol reușesc cu ușurință să reconstruiască atmosfera din timpul celui de al doilea razboi mondial, 23 august 1944, când, în studioul Radio România Celebra Companie Teatrală ”Tony Purdelea” interpretează în direct comedia ”Titanic Vals” după Tudor Mușatescu. Da, ”Emisie: Titanic Vals” este despre facerea unui spectacol de teatru radiofonic și culisele acestuia. În studioul de radio, actorii sunt dramatici, sunt frumoși, sunt triști, sunt invidioși, sunt profesioniști, sunt teatrali, sunt bufoni, sunt vii și sunt în control. MATEI LUCACI GRUNBERG, regizor, a reușit împreună cu actorii Teatrului Anton Pann să construiască un spectacol de nota 10. Distribuția acestui spectacol este următoarea: ALEXANDRU BETERINGHE- Jean Barabas, Spirache, Gigi;
ANDREI BRĂDEAN-Millo Malagamba, Miza, Emilian Procopiu; ANDREI CĂTĂLIN-Hortensiu, Filotti, Chiriachița, vecinul; DENISSE MOISE- Eta Lascu, Decebal, servitoarea, doica, fotograful; VLADIMIR PURDEL-Tony Purdelea, Traian, DinuRÉKA SZASZ- Antoaneta Papahagi, Gena, Nercea Rădulescu; ANA ȘUȘCA- Dorly Magearu, Dacia.
Veți vedea una dintre cele mai frumoase piese de teatru românești în care moravurile îmbogățiților peste noapte trezesc hilare și, totodată, tragice ambiții politice. Tudor Musatescu (1903-1970) a cunoscut cel mai mare succes de public din istoria teatrului romanesc cu Titanic Vals, spectacol care a avut o sută de reprezentații numai în stagiunea de debut, 1932-1933, la Naționalul Bucureștean. Chiar dacă pentru această sâmbătă nu mai sunt bilete sunteți așteptați la celelalte reprezentații care vor avea loc în stagiunea aceasta și nu numai.
Cei mici sunt așteptați și ei la teatru. Și pt ei o surpriză, spectacolul „Degețica”, a cărui premieră a avut loc de curând, se va juca din nou în această sâmbătă de la ora 11.30.


Luni, din nou sunteți așteptați la teatru. INTRAREA LIBERA! Sub genericul ”Luni, liber de bilet” luni 15 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Studio se va juca spectacolul ”Vermine Radiante”. Ca de obicei, invitația fiind făcută sunteți așteptași la teatru. Poftiți la teatru!