CRIMĂ ODIOASĂ Şi-a omorât iubita şi a îngropat-o în pădure

Crimă odioasă descoperită de poliţiştii vâlceni. În cursul zilei de marți, 17 aprilie, organele de poliție din cadrul IPJ Vâlcea, pe baza unor informații, l-au identificat pe numitul ILC, autorul unei infracțiuni de omor.

Se pare că luna trecută (martie 2018) tânărul din mun. Rm. Vâlcea în vârstă de 18 ani, pe fondul unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita MCR în vârstă de 19 ani, cu care avea o relație de aproximativ 1 an.
Acest eveniment terifiant s-a petrecut în pădurea din zona Goranu a mumicipiului Rm. Vâlcea, unde tânărul, după ce a avut discuții contradictorii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii în zona feței, după care i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona inimii şi a abdomenului. După ce s-a convins că iubita lui a decedat, a băgat-o în saci menajeri şi a îngropat-o, părăsind locul crimei. De asemenea, există indicii cum că numitul ILC ar fi premeditat infracțiunea, săpând groapa în care şi-a băgat iubita, înainte de a o omorâ. Cadravul a fost ridicat de IML. Vom reveni cu informaţii.