Dansatorii de la Ru Apllo, pe podium la Campionatul Naţional de Dans Sportiv-Cupa Mureşul

Campionatul Naţional de Dans Sportiv – Cupa Mureşul a avut loc în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în perioada 2-4 martie 2018. 800 de dansatori au intrat în competiție, printre ei numărându-se și campionii europeni și mondiali ai României. Şi de data aceasta, dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv „Ru Apollo”, din Râmnic, sub conducerea antrenorilor Mihaela, Bogdan şi Alexandru Runceanu, s-au remarcat prin prezenţă, eleganţă şi profesionalism.


“Cu acest concurs am încheiat încă o pregătire de luni de zile cu verificare la Campionatul National de Dans Sportiv 2018. La secţiunea latino am reuşit să urcăm în primele 4 perechi cu Patrick Murăruş-Maya Grimberg locul 4 la juniori 1(12-13 ani), iar la juvenile 2(10-11 ani) Patrick Berbece- Alexia Roibu au luat locul 3.


La secţiunea standard Patrick Murăruş-Maya Grimberg au ocupat pozitia a 8 a la juniori, iar Patrick Berbece-Alexia Roibu au ocupat poziţia a 4-a la juvenile 2. De asemenea. David Dumitrascu-Alexandra Barbu au reuşit să danseze semifinala la juvenile 2, felicitări pentru progres. În cadrul Cupei Mureşului, vineri, Victor Eşanu-Ruana Lăzureanu au luat bronz la open basic 12-15 ani. Bravo, copii, pentru dansul pe care l-aţi arătat, aţi evoluat enorm şi asta este tot ce contează! Vă iubim şi vă dorim să fiţi puternici”, a fost mesajul profesorului Alexandru Runceanu pentru dansatorii profesionişti pe care îi aşteaptă noi provocări. Şi noi le dorim Felicitări şi la cât mai multe performanţe! (L.L.)