Azi – Marș ANTI MALPRAXIS în Râmnicu Vâlcea

Azi, 21 august, cu aprobarea Primăriei Râmnicu Vâlcea, are loc o acțiune de protest inițiată de vâlceni care au avut de suferit datorită Malpraxisului.
Protestatarii se vor strânge la ora 18.00 în fața Tribunalului din Râmnicu Vâlcea, apoi vor mărșălui prin fața PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA și PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA.


“Dezaprobi malpraxisul? Crezi că e nevoie de o schimbare? Vrei sa fii respectat și în siguranță când mergi la medic? Cunoști cazuri de malpraxis? Ai fost afectat de vreunul? Vrei ca acestea să înceteze? Ești cadru medical responsabil? Faci partea din lumea justiției și aflarea adevărului te reprezintă? Ești de părere că vinovatii de malpraxis trebuie trași la răspundere? Crezi că e timpul ca malpraxisul să fie scos de sub preș? Ești cetățean care vrei să ți se respecte dreptul la viață? Te-ai săturat de nedreptate? Dacă răspunsul tău este “DA”, vino și participă la protestul “SPUNE STOP MALPRAXISULUI!“ este mesajul transmis pe rețelele de socializare de organizatorii acțiunii. (T.G.)