Olăneştiul va avea o bază sportivă modernă

Un lucru e cert, administrația locală de la Olănești își face treaba așa cum trebuie. Trei proiecte au fost depuse deja prin Programul de Dervoltare Locală și lucrările vor începe în scurt timp.

Astfel, în stațiunea vâlceană va începe proiectul de reabilitare și modernizare de străzi în Olănești Sat, la Cheia și la Comanca. De asemenea, o să fie modernizat drumul care face legătura dintre Olănești și Muiereasca, un obiectiv așteptat de oamenii din ambele localități. Proiectul are o valoare mare, de aproximativ 120 miliarde lei. În paralel o să fie începute lucrările de construire a unui teren sintetic, dotat cu toate utilitățile, în incinta Liceului Iustinian Marina. Valoarea proiectului este de 12 miliarde și în scurt timp tinerii, și nu numai, vor putea face sport în toate anotimpurile, terenul fiind dotat cu balon. Ca orice stațiune care se respectă, Băile Olănești își va moderniza și iluminatul public, în urma unui proiect în valoare de trei miliarde. În fine, primarul Sorin Vasilache pregătește un nou proiect de anvergură, modernizarea bazei sportive din Olănești Sat. Nu o să lipsească parcările, spațiile verzi, un teren de fotbal modern, vestiare și tribune. Valoarea proiectului este de 5 milioane de euro.
“Sunt proiecte pe care le-am promis în campania electorală și pe care locuitorii orașului, dar și turiștii care ne vizitează an de an le așteaptă. Sunt sigur că le vom duce la bun sfârșit, în termenele impuse. Vor urma și alte surprize plăcute pentru Olănești”, ne-a declarat Sorin Vasilache. (G.C.)