Opoziţia încurajează prostituţia udemeristă!

Îl cunosc personal pe noul lider liberal şi l-am însoţit în mai multe campanii pe uliţele unor comune vâlcene.

Ştiu că un preşedinte proaspăt ales are nevoie să îşi facă imagine prin declaraţii dure la adresa adversarilor mai ales când conduce un partid în opoziţie.
Dar nici Ludovic Orban, nici Traian Băsescu şi nici gaşca useristă condusă de un anonim nu au dreptul să îşi bată joc de poporul român.
Anul trecut am scăpat pentru prima dată de şantajul maghiarilor care au făcut parte din toate guvernele post decembriste.
UDMR este un partid ilegal care a asuprit populaţia română din mai multe judeţe, a alungat-o. UDMR este condus mereu de un grup de baroni mai toxici decât orice baroni ai PSD sau PNL. Ei au înrobit populaţia maghiară din zonă, i-au transformat pe fermieri în iobagi pe cei slabi, au întreţinut o atmosferă încordată pe criterii etnice şi religioase. Liderii UDMR au făcut averi fabuloase şi afaceri suspecte. Au acaparat mii de hectare de păduri şi terenuri agricole. Au avut portofolii în ministere şantajând toate partidele care au câştigat alegerile.
Orban spunea aseară că PNL nu vrea să se amestece într-o răfuială a clanurilor din PSD.
Dar lipsa de la votul moţiunii înseamnă de fapt promovarea intereselor clanului udemerist.
PSD nu îşi permite să greşească acum la moţiune. Pentru a fi siguri că moţiunea va trece Liviu Dragnea şi apropiaţii săi sunt aproape obligaţi, în absenţa de la vot a celor din PMP, USR şi PNL să bată palma cu UDMR pentru a nu avea surprize.
Dar mai e ceva! Opoziţia ştie ce dezastru şi ce haos instituţional poate aduce acum un vot favorabil lui Grindeanu. Politicienii ştiu ce vară cu blocaje va urma şi cât vor suferi primarii din toate partidele şi comunităţile locale.
Deci nu poţi fi atât de iresponsbil să vrei să arunci ţara în haos spre a da vina apoi pe PSD şi în acelaşi timp să oferi o şansă celor din PSD pentru a trece moţiunea doar dacă fac compromisuri cu maghiarii. Iar apoi să mai faci declaraţii pe la televiziuni că PSD face un troc murdar!
Păi, împiedicaţi dracului, acest troc şi mergeţi la vot. De aia v-au şi votat cei care v-au trimis în Parlament! Spre a vă opune PSD, spre a face o politică de dreapta, spre a merge la serviciu şi a vă face treaba de parlamentari. Asta e treaba voastră, dacă nu aţi înţeles! Printre altele, aceea de a fi prezenţi la şedinţe şi de a vota.
Milioane de români ar face orice să aibă salariile şi privilegile voastre. Ar sta la şedinţe 10 ore pe zi şi ar vota non stop dacă aşa le-ar cere cineva. N-au şansa asta şi vă înjură când vă văd aroganţa, jocurile stupide, declaraţiile politicianiste şi nepăsarea faţă de ţară!

Traian Guminski