Votează deputat Emilian Frâncu! Votează PRO ROMÂNIA!

“Câți dintre voi știu că în România avem o zi a TATĂLUI și una dedicată MAMEI? Dintre statele lumii, circa 70 au o zi dedicată Mamei în a doua duminică a lunii mai.

Până în anul 2009, în Romania nu a existat o sărbatoare dedicată acestei zile, dar niciuna dedicată Zilei Tatălui. Astfel că, începând de atunci, la inițiativa mai multor parlamentari români, precum Ludovic Orban, Victor Ponta sau Emilian Frâncu, aceste două sărbatori au putut fi celebrate în România. Cu această ocazie, au apărut două noi sărbatori dedicate familiei, la începutul lunii mai: în prima duminică a lunii este sărbătorită ZIUA MAMEI, iar în următoarea duminică este sărbatorită ZIUA TATĂLUI.
Aceste sărbători au rolul să promoveze calendarul Organizației Națiunilor Unite în ceea ce privește ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI, eveniment ce se sărbătorește la nivel mondial pe 15 mai. Astfel, începând cu prima duminică a lunii mai și terminând cu 1 Iunie- ZIUA COPILULUI, avem în România peste trei săptămâni marcate de sărbători ale copilului, părinților și familiei.
Sărbătorile au un efect pozititv asupra societății românești, mai ales pentru faptul că în România există numeroase familii monoparentale. Apariția acestor două sărbători a întărit principiul egalității pentru fiecare părinte și a permis copiilor să petreacă din ce în ce mai mult timp cu ambii părinți.
Din acest punct de vedere, putem spune că Emilian Frâncu, candidat la funcția de deputat din partea Pro România, consideră familia ca un element important al societății românești și consideră că este important să oferim cât mai multe avantaje sociale și economice famililor monoparentale sau copiilor ai căror părinți sunt plecați în străinătate să muncească.
Dacă și tu crezi în aceleași valori, hai la vot pe 6 decembrie ca să putem schimba România, ÎMPREUNĂ! Fii și tu Pro România!
Alege PROmisiunea ieșirii din criză a României!” – Emilian Frâncu, candidat PRO România la Camera Deputaților.

Publicat online de S.C. SOCIAL EVENIMENT SRL
în cotidianul Eveniment Vâlcean
www.evenimentvalcean.ro
La comanda Pro România filiala Vâlcea
CMF: 11200008